Henneo ha nomenat Joan Alegre, delegat del grup a Catalunya, com a nou director general de la seva comercialitzadora de publicitat Bluemedia. Substitueix Hortensia Fuentes, qui ha exercit el càrrec durant més de tres anys.

A més dels mitjans propis del grup (Heraldo de Aragón, 20 Minutos, La Información, Cinemanía), Bluemedia gestiona altres comptes, com les de Público, El Independendiente i el Grupo Joly.

Joan Alegre es va incorporar a Henneo l’octubre de l’any passat provinent d’El Periódico de Catalunya. A l’editora del diari de Grupo Zeta va ser director general des de gener de 2012 fins al setembre de 2019, quan va sortir arran de la compra per part de Prensa Ibérica.

Alegre ja havia estat en una anterior etapa a Zeta, fins al 2005, com a director general de publicitat, màrqueting i promocions del grup i també d’Ediciones Primera Plana. D’aquí va fitxar per Planeta per exercir la direcció general del diari gratuït ADN, i l’estiu de 2010 ho va fer per l’aleshores nou diari Ara. Hi va exercir de director executiu i posteriorment de director de negoci d’anunciants i grans comptes, però després d’un any i mig va tornar a El Periódico.