L’àgència Oh la là! Comunicació ha obert una sucursal a Galícia, en el marc del seu pla d’expansió per aquest 2022. La nova oficina està situada a La Corunya, amb Cris Ramos com a responsable.  

“Liderar Oh la là! Galícia  és un repte que afronto amb moltes ganes i energia. Poder aportar tota la nostra expertesa sumada als coneixements de l’entorn és una oportunitat molt estimulant”, assenyala Ramos, executiva de comptes de l’agència barcelonina, on es va incorporar el 2018. 

Oh la là! Comunicació argumenta l’obertura de la nova seu per les dades analitzades i les oportunitats que el mercat gallec havia ofert a l’agència durant diversos anys, a més de comptar amb una professional de La Corunya en l’equip.  

“Des d’Oh la là! creiem fermament en la comunicació local. Sabem que no és el mateix comunicar amb el coneixement i l’experiència de l’entorn que fer campanyes genèriques”, afirma la seva directora, Anna Parnau. “Aquesta obertura representa un gran pas per a l’agència. Som ambiciosos, però estem segurs de que superarem les expectatives amb escreix”, afegeix.