Continua la reorganització a la CCMA arran del procés de fusió en una única empresa de mitjans. Com ja va fer al setembre amb la creació de la direcció corporativa de comercial i màrqueting, ara el consell de govern de la Corporació ha constituït la d’explotació i enginyeria, la qual unifica les direccions tècniques de TV3 i Catalunya Ràdio.

Per encapçalar la nova direcció corporativa d’explotació i enginyeria s’ha nomenat Amadeu Gassó, que passa a formar part del comitè de direcció de la CCMA, amb dependència directa del seu president, Brauli Duart. La Corporació destaca que el nou model “planteja una simplificació de l’estructura que prioritza una visió multiplataforma de la creació, l’explotació i la distribució de continguts”.

Amadeu Gassó es va incorporar a TV3 l’any 1983, on ha desenvolupat diverses responsabilitats en l’àmbit de la tècnica i la producció. Des del 2001 ha estat el màxim responsable tècnic de Televisió de Catalunya, assumint responsabilitats de direcció d’explotació i recursos, enginyeria, producció de programes i coordinació tecnològica multicanal de la CCMA.

Laura Baladas, nova defensora de l’audiència

Per altra banda, el consell de govern també ha nomenat aquest dimecres Laura Baladas com a defensora de l’audiència i cap del servei d’atenció de la Corporació en substitució d’Adelina Castillejo, a qui se li acaba el mandat de tres anys. Baladas actualment és cap de responsabilitat social a la CCMA, àmbit dins del qual a partir d’ara queda adscrit el servei d’atenció a l’audiència.

La seva vinculació amb els mitjans de la CCMA es remunta al 1988, ocupant diferents responsabilitats a TV3 com a membre del gabinet de direcció, als departaments de màrqueting i de comercial. El 2012 va assumir la coordinació de la responsabilitat social a TV3.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram