El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha aprovat una nova reorganització de l’estructura executiva de l’empresa amb l’objectiu de “prioritzar les sinergies entre els mitjans del grup i d’optimitzar el control i la gestió dels recursos humans i econòmics”.

Així, la direcció de l’empresa ha situat Saül Gordillo al capdavant dels mitjans digitals de la CCMA (per sobre del fins ara màxim responsable, Martí Patxot), responsabilitat que compaginarà amb la direcció de Catalunya Ràdio, a la qual va accedir al gener. El consell de govern destaca que Gordillo té un “perfil professional amb àmplia experiència en la comunicació 2.0”. 

Per altra banda, Andreu Martínez, director d’Estratègia Corporativa, també incorpora la responsabilitat dels Recursos Humans de la CCMA, disciplina que s’afegeix a les àrees corporatives de Desenvolupament Estratègic; Anàlisi i Explotació d’Audiències; Assessorament Lingüístic; Comunicació i Relacions Institucionals, i Responsabilitat Social Corporativa.

Finalment, Teresa Farré, directora de Gestió i Recursos de la CCMA, assumeix la responsabilitat sobre el control i la gestió de la Producció dels mitjans del grup, un nou àmbit que s’afegeix al de Compres Corporatives; Economia i Finances, i Organització i Planificació de Recursos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram