La plataforma En Peu de Pau ha reunit aquest dilluns més d’un centenar de persones a les portes de Catalunya Ràdio en un esmorzar solidari i de rebuig a l’atac violent que l’emissora pública va patir divendres per part d’un grup ultra. Les persones concentrades portaven una armilla blanca amb el nom d’aquesta plataforma formada per diverses entitats i col·lectius, i el lema Resistència pacífica, no violenta i solidària.

“Som aquí per defensar els mitjans públics, que malauradament les darreres setmanes han estat patint atacs de la ultradreta. Cadascú pot defensar les seves idees i sensibilitats, i òbviament és legítim mobilitzar-se, però sempre en pau”, ha assenyalat el portaveu de la plataforma, Ruben Wagensberg. “Hem cregut oportú venir avui tots aquí a defensar els treballadors i les treballadores dels mitjans públics, perquè sense informació no hi ha democràcia”, ha afegit.

Per la seva part, l’activista i periodista David Fernàndez ha explicat que En Peu de Pau en principi no convoca actes, però que s’hi han vist obligats. “És un compromís amb els mitjans públics, és una defensa del bé comú i pensem que és un acte de desgreuge als treballadors i treballadores de Catalunya Ràdio després de l’inadmissible atac d’ultradreta de divendres passat a la nit”, ha assegurat l’excidputat de la CUP, qui ha qualificat de “vergonyant i inquietant” la impunitat amb què actuen darrerament els feixistes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram