El periodista Pere Buhigas Cardó ha estat nomenat nou director de RTVE Catalunya amb l’objectiu d’obrir una nova etapa en la qual la ràdio i la televisió publiques potenciïn la seva oferta d’informatius i programes. Buhigas substitueix Carles González, qui ocupava el càrrec des de maig de 2016.

Actualment, Pere Buhigas dirigeix i presenta la sisena temporada del programa d’informació i divulgació científica Lab24 al Canal 24 Horas.

El periodista barceloní va iniciar la seva carrera professional a Radio Juventud de Barcelona el 1979, i després del seu pas per Radiocadena Española a les Illes Balears va ser director de les emissores de RNE a Ponferrada, Salamanca, Lleida i Tarragona. També ha estat director d’informatius i programes de l’emissora pública a Barcelona.

El 1996 es va incorporar al centre de producció de TVE a Sant Cugat del Vallès, on va treballar als programes de reportatges Giravolt i Gran angular. Com a periodista vinculat sempre a la redacció d’informatius, Buhigas ha tingut diferents responsabilitats en aquest àmbit, entre altres la subdirecció i la direcció dels serveis informatius de RTVE a Catalunya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram