El ple de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat per unanimitat el nou consell d’administració d’Informació i Comunicació de Barcelona, l’empresa municipal que gestiona betevé, que queda format per Susana Alcaide, Carles Bosch, Josep Maria Carbonell, Francesc Orteu, Álex Sàlmon i Xavier Vidal. El mandat és de sis anys.

Bosch i Carbonell són els únics que repeteixen. Per la seva part, són baixa del consell d’administració Isona Passola, Carlos Nieto, Neus Sanchis i Vicenç Villatoro.

Els membres del nou consell han estat proposats per les diferents formacions polítiques representades al consistori, excepte la de Manuel Valls, que en va proposar un que no va ser acceptat. Amb tot, no descarta presentar-ne un altre, ja que els estatuts estableixen un màxim de set consellers.

Els sis membres escollits disposen d’un informe preceptiu del consell consultiu i assessor de betevé, que ha avaluat la capacitat, el mèrit i la idoneïtat de les candidatures proposades per la junta de portaveus.

Concurs per escollir nova direcció

El nou consell d’administració de betevé serà l’encarregat de convocar un concurs públic per a la direcció del mitjà. L’actual director, Sergi Vicente, exercirà en funcions fins que s’esculli qui el substitueix, que haurà de comptar amb el suport de dues terceres parts del consell.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram