El Govern ha nomenat Jordi del Río i González com a nou director general de Mitjans de Comunicació, responsabilitat que ja havia ocupat fa dues legislatures. Del Río, fins fa poc director general de Difusió, substitueix Ignasi Genovès, qui ha ocupat el càrrec durant els darrers tres anys.

Jordi del Río va ser director general de Mitjans de Comunicació de febrer de 2016 a juny de 2018, quan va assumir la Direcció General de Difusió, càrrec del qual va cessar la setmana passada.

Llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona, anteriorment havia exercit com assessor de comunicació i imatge de l’Ajuntament de Barcelona (1997-1998); cap de premsa i responsable de comunicació de Media Park; director de comunicació i relacions institucionals de Viasalus (2000-2002); director de comunicació i participació ciutadana al Consorci d’Administració Oberta i Electrònica de Catalunya (2002-2009), i assessor de comunicació al Parlament Europeu (2010-2014).

Jordi del Río també ha treballat d’assessor de comunicació a campanyes de comunicació política, i ha estat professor del Màster Comunicació i Educació i professor associat de Periodisme de la UAB.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram