Les Teresines han signat llibres davant la Boqueria [foto: Pere Francesch / ACN].

Actors, humoristes i periodistes han acumulat aquest dimarts llargues cues de lectors al centre de Barcelona que volien aconseguir una signatura del seu autor preferit. Han estat els casos de Sílvia Abril, Paz Padilla, Ángel Martín o Sandra Sabatés, que per un dia han fet el salt de la televisió per anar a Barcelona a signar les seves obres més recents davant un públic expectant. Sílvia Abril, autora de Pérdidas de risa. Historias de una mujer imperfecta, ha confessat que és un honor signar llibres a la gent que la segueix, i ha explicat que hi ha persones que li han dit que portaven una hora fent cua esperant la seva signatura.

Amb una mà al mòbil alçat i en l’altra, un llibre. Així han esperat una llarga cua de lectors al migdia l’arribada dels seus autors preferits. Una de les que més expectació ha generat ha estat la presentadora i actriu Paz Padilla amb el seu llibre Madre! “Venir a Sant Jordi és un dels regals que dona escriure el llibre”, ha assegurat a l’ACN. Padilla ha dit que és preciós que la gent es prengui el seu temps, es desplaci fins aquí perquè els hi signi el llibre. “Jo m’emociono”, ha declarat.

Judit Crehuet i Sandra Sabatés han signat al centre de Barcelona exemplars de la novel·la gràfica No me cuentes cuentos, que adapta l’obra escrita per la mateixa Sabatés. Crehuet ha admès que ho vivia amb nervis i amb moltes ganes de compartir-ho amb els lectors, mentre que Sabatés ha dit que està molt feliç de poder estar un Sant Jordi més compartint aquesta gran festa dels llibres i la cultura. Espera que l’obra “contribueixi a sensibilitzar la societat sobre un tema com és la violència cia de gènere”.

Sílvia Abril

Abril arriba al Sant Jordi amb Pérdidas de risa. Historias de una mujer imperfecta, una obra d’autoficció a partir de les seves experiències i anècdotes des de la vessant de l’humor. L’actriu ha celebrat poder compartir els llibres amb els lectors.

Blue Jeans, Alice Kellen i les Teresines

També han acumulat llargues cues aquesta tarda els autors Blue Jeans i Alice Kellen a l’espai del FNAC Triangle. Aquest és el Sant Jordi número 13 de l’escriptor Blue Jeans (Francisco de Paula Fernández): “És el millor dia de l’any i enguany arribo amb novetat”, amb La última melodía de Chopin. Per la seva part, Alice Kellen ha remarcat que Sant Jordi es viu amb molta il·lusió i expectativa i gaudint del contacte amb els lectors al carrer.

Les tres Teresines han signat el llibre Vida de Teresina, de Jordi Milán, en una parada decorada per La Cubana davant del Mercat de la Boqueria, que ha generat molta expectació. “És un dia fabulós amb molta feina, però nosaltres estem per treballar per la gent que ens segueix”, han destacat.

Amb el seu habitual sentit de l’humor, les tres populars germanes han assegurat que estan molt emocionades, i que veure que tothom les estima els hi fa molta il·lusió. “Per sort el llibre agrada molt i hi ha gent que el té de fa dies i ens diuen que el gaudeixen molt”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram