El consell d’administració de Mediaset España ha designat Cristina Garmendia com a nova presidenta. L’exministra socialista és la primera dona que presideix el grup de comunicació en els seus 35 anys de vida. Garmendia ocupa la vacant deixada per Borja Prado, qui va dimitir a finals d’any.

La nova presidenta es va incorporar a Mediaset el 2017 com a consellera independent, i n’ha estat membre de la comissió de nomenaments i retribucions i de la comissió d’auditoria i compliment de la societat.

Actualment, Cristina Garmendia és presidenta de la Fundació Cotec per a la innovació i forma part de diversos consells assessors, com el d’Unicef o l’AECC – Associació Espanyola contra el Càncer, entre d’altres.

Garmendia també és consellera independent dels consells d’administració de CaixaBank i Grupo Logista, on ocupa el càrrec de vicepresidenta; consellera dominical a Ysios Capital Partners, i membre del consell assessor de l’espai de la Comissió Europea.

La nova presidenta de Mediaset va ser ministra de Ciència i Innovació de 2008 a 2011, en la darrera legislatura del Govern presidit per José Luis Rodríguez Zapatero.

En l’àmbit institucional, Garmendia ha estat presidenta de l’Associació d’Empreses Biotecnològiques (ASEBIO) i ha format part de la junta directiva de la Confederació Espanyola D’organitzacions Empresarials (CEOE).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram