El diari El País ha posat en marxa una edició digital als Estats Units dirigida als hispanoparlants. El País US aspira a convertir-se en “la veu informativa i el lloc de trobada” de la comunitat llatina als EUA. Es tracta d’un pas més en la implantació de la capçalera al continent, que es va iniciar el 2013 amb El País Amèrica, i que ja compta amb edicions a Mèxic, Colòmbia i Xile, a més d’El País in English, que continuarà centrada en els EUA.

Es tracta d’una edició “feta a i des dels Estats Units, que ens permetrà avançar en la nostra aposta per informar la comunitat llatina”, destaca la directora d’El País, Pepa Bueno. “El nostre desafiament és oferir una veu i un espai informatiu rigorós als més de 60 milions de persones que parlen espanyol als Estats Units, amb l’objectiu de fomentar la participació en la vida política, social, econòmica o cultural d’una comunitat clau en la vertebració diària de la democràcia nord-americana”, rebla.

La redacció està formada per un equip de reporters que treballa sobre el terreny al llarg del país, sota la coordinació de la periodista Inés Santaulalia, que fins ara havia estat la responsable del mitjà a la regió Andina (Colòmbia, Veneçuela, Equador, Perú i Bolívia).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram