Laia Mestre Sopeña i Ricard Belis, amb el Premi CIRCOM al millor documental [foto: ‘Sense ficció’].

3Cat organitzarà l’any que ve la 41a edició de la conferència de l’Associació Europea de Televisions Regionals (CIRCOM) i acollirà el lliurament dels seus guardons. Serà el segon cop que l’esdeveniment se celebra a Catalunya. A més, 3Cat ocuparà una de les vicepresidències de CIRCOM.

L’anunci es va fer aquest dijous durant la clausura de l’edició d’aquest any, celebrada a Poznan, Polònia, i que ha reunit unes 300 televisions públiques de tot el continent.

Premi doble

En la cerimònia de dijous, 3Cat va recollir dues distincions, les quals ja havien estat anunciades. Per una banda, Allà on fa més mal, una producció de Sense ficció dirigida Laia Mestre Sopeña i Ricard Belis Garcia, va rebre el Premi CIRCOM al millor documental.

A més, es va concedir una menció especial en la categoria de minories socials el Telenotícies especial de TV3 editat i presentat per persones amb discapacitats intel·lectuals, emès el 3 de maig de 2023.

Els Premis CIRCOM se celebren des de l’any 1990 amb l’objectiu de reconèixer els millors continguts de les televisions públiques regionals associades, actualment gairebé 300 d’una trentena de països.

‘Allà on fa més mal’ guanya Premi CIRCOM al millor documental
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram