Isabel Serrano, Tin Fonts i Josep Ritort [foto: jdha].

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació i el Col·legi Oficial del Disseny Gràfic de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per potenciar les respectives activitats i emparar la col·laboració entre professionals i empreses dels dos sectors arreu dels territoris de parla catalana.

L’acord ha estat segellat aquest divendres per la vicepresidenta segona de l’AMIC, Isabel Serrano; el secretari general de l’AMIC, Josep Ritort i Ferrús, i la degana del CODGC, Tin Fonts Forcadell.

A més dels suports puntuals a les activitats que una entitat i l’altra desenvolupin, s’ha acordat particularment col·laborar en el Premi Internacional AMIC Mitjans de Proximitat i el Premi AMIC-Tresdeu als creadors de contingut en català que organitza l’Associació, i el premi gaudeamusProjecta als projectes de fi de grau de disseny gràfic del Col·legi.

Alhora, mitjançant el conveni, el CODGC oferirà la col·legiació amb una bonificació del 50% a tots els professionals que treballin en mitjans associats de l’AMIC.

Reforçar la unió per afrontar els reptes

“En el segle de la comunicació global i el disseny universal, les aliances estratègiques entre entitats són un recurs lògic per desenvolupar i afrontar els reptes de forma eficient i col·laborativa. La informació que es proposa i la manera com es fa són cares d’una mateixa realitat que han d’estar coordinades i mútuament es retroalimenten”, assenyalen en un comunicat.

“Els mitjans d’informació i comunicació i el disseny gràfic sempre, històricament, han estat units, i amb aquest conveni es vol reforçar i potenciar aquesta realitat a tot el territori de parla catalana i per a totes les persones”, remarquen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram