Pilar García i Sergi Saborit, nous subdirectors [fotos: Ferran Nadeu i Jordi Otix / El Periódico].

El Periódico de Catalunya compta amb dues subdireccions de nova creació: la d’edició impresa, que passa a ocupar Pilar García Baro, i l’informació, assumida per Sergi Saborit Vilà. D’aquesta manera, el mitjà reforça el seu equip de direcció coincidint amb el nomenament d’Albert Sáez com a director general de continguts de Prensa Ibérica, responsabilitat que compagina amb la direcció d’El Periódico.

“Les seves aportacions seran clau per a la millora de l’organització i del producte. A més, contribuiran a treure el màxim partit als continguts elaborats per la redacció, amb un treball que permetrà ampliar la base de lectors del diari gràcies al major pes de la informació econòmica i de Barcelona”, assenyala la capçalera.

Pilar García i Sergi Saborit formaran part de l’equip de subdirectors que pilota la subdirectora de coordinació informativa, Carol Álvarez, i del qual formen part Bernat Gasulla (subdirector de cap de setmana), Rafa Julve (multimèdia) i Xuxo Martínez (canals).

Per la seva part, Joan Cañete deixa la subdirecció per incorporar-se a la direcció general de continguts de Prensa Ibérica, des d’on contribuirà a definir les estratègies de transformació de les redaccions dels diaris del grup.

Trajectòries de García i Saborit

Pilar García era coordinadora de l’edició impresa d’El Periódico des del passat gener, i com a tal responsable de tots els productes que la capçalera publica en paper, així com les que elabora per a altres mitjans del grup. La periodista es va incorporar al diari el 2000, on ha exercit responsabilitats en diferents àrees, entre les quals la d’editora en la secció de política i en l’àrea de Panorama (que inclou internacional, política i economia).

Per la seva part, Sergi Saborit s’incorpora a El Periódico provinent de The New Barcelona Post, on ha estat el director des de 2020. Anteriorment, comptava amb una dilatada trajectòria com a periodista especialitzat en premsa econòmica, treballant més de 20 anys al diari Expansión.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram