Orgull s’ha presentat al Premi Tasis-Torrent de premsa local i comarcal, en el marc de la 37a edició dels Premis de Comunicació Local recuperats per la Diputació de Barcelona. Orgull és la primera publicació de reflexió LGTBI+ de Catalunya i pretén ser el referent de tots els col·lectius LGTBI+ dels barris de la ciutat de Barcelona i l’entorn metropolità. El projecte nascut el 29 de febrer compta amb el diari digital orgull.barcelona i la revista en paper que es publica de manera trimestral.

La línia editorial d’Orgull, que forma part del Grup Comunicació 21 i és membre de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), reflecteix la preocupació per col·locar a l’agenda mediàtica metropolitana els temes que afecten els col·lectius LGTBI+ des d’una perspectiva de proximitat. Els continguts destaquen pel rigor i la credibilitat, la claredat, l’originalitat i per una gran innovació: l’abordament de qüestions temàtiques LGTBI+ des d’una òptica local. Un fet que encaixa amb la visió local i comarcal del Premi Tasis-Torrent de la Diputació de Barcelona.

A través d’entrevistes, reportatges, articles d’opinió i notícies d’interès, entre d’altres, Orgull és un espai on tothom es pot expressar en llibertat i sense entrebancs. A més, ha nascut amb vocació pedagògica per poder apropar les realitats dels col·lectius LGTBI+ a tota la població, també a aquelles persones que no formen part de la comunitat. De fet, Orgull pretén ser un vehicle d’entesa entre l’activisme i les institucions.

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram