PAC – Productors Audiovisuals de Catalunya ha renovat la seva junta directiva, que presenta una nova estructura més, àmplia, transversal i especialitzada. En la nova etapa, cada membre tindrà responsabilitats específiques repartides en forma de carteres de direcció associativa.

La nova junta de PAC compta amb dues presidències: la de relacions amb plataformes i televisions, assumida per Eva Fontanals (Arpa Films), i la de relacions institucionals de l’audiovisual nacional, amb Marc Chica (Limmat Films).

Completen la directiva Ed Antoja (La Diferencia), encarregat de l’àrea de gestió d’activitats PAC i comunicació associativa i digitalització; Ferran Audí (Efímero Films), secretaria, relacions institucionals internacionals i responsabilitat audiovisual i ètica; Guillem Barceló (Forest Films), comunicació associativa i digitalització i noves tecnologies audiovisuals; David Ciurana (Fosca Films), relacions institucionals estatals i fonts de finançament; Sandra Forn (Films de l’Orient), llargmetratges i sèries de ficció, documental i animació; l’anterior president de PAC, Norbert Llaràs (Alhena Production), relacions institucionals de l’audiovisual nacional; Sebas Mery (Life and Pictures), relacions amb universitats i educació; Anna Moragriega (Pausa Dramàtica), relacions amb productores emergents, responsabilitat social audiovisual i curtmetratges; Ricard Sales (Lacima Produccions), relacions institucionals estatals i llargmetratges i sèries de ficció, documental i animació; Montse Triola (Andergraun Films), relacions institucionals internacionals i llargmetratges i sèries de ficció, documental i animació, i Alfonsi Vega (Maragda Mediàtica), tresoreria i finançament de PAC.

La nova estructura vol ser una “aposta associativa amb capacitat d’influència institucional i de sector per generar i garantir importants canvis per a la indústria audiovisual de Catalunya”.

La directiva va ser escollida per unanimitat en l’assemblea general extraordinària de Productors Audiovisuals de Catalunya.

En la nova etapa, PAC es proposa com a reptes exigir un conveni “just” amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals; reclamar unes línies de subvenció “adequades” a les necessitats del sector; establir acords i complicitats en el sector, i lluitar per millorar les condicions de producció i garantir els drets del sector.

PAC es marca com a eixos d’actuació posicionar-se oficialment respecte als temes transcendentals del sector a través de la participació de tots els socis; habilitar espais i accions de denúncia per atendre situacions d’abús, greuges o necessitats de canvi amb assessorament legal; i realitzar accions de pressió institucional i associativa per fer-se present davant institucions, televisions, plataformes i altres agents.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram