L’onzena edició del Serielizados Fest pren forma amb diverses novetats. El Festival Internacional de Sèries de Barcelona se celebrarà del 14 al 23 d’octubre amb el lema Sigues el primer, i mantindrà la finestra online a Filmin entre el 15 i el 27 del mateix mes.

Una de les novetats d’enguany és l’estrena d’una secció competitiva estatal, en la qual participaran produccions d’estrena de les principals plataformes, i que atorgarà premis a la millor sèrie, guió i interpretació. En la nova secció participaran entre cinc i sis títols que s’anunciaran properament.

A més, el Serielizados Fest manté l’aposta per la ficció seriada estrangera amb una secció competitiva internacional que també inclourà cinc o sis produccions.

Una altra novetat la incorporació de l’Espai Texas com a seu presencial, que és on es projectaran les sèries de la secció internacional, i que s’afegeix als espais habituals. Pel que fa a la nova secció estatal, les projeccions es faran a la Sala Phenomena i el Teatre del CCCB.

La programació presencial es completarà amb classes magistrals, trobades i xerrades amb creadors i guionistes, convidats internacionals, showcases de sèries, sessions especials i estrenes exclusives. El programa complet s’anunciarà durant el mes de setembre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram