L’Institut Català de les Empreses Culturals ha augmentat fins a 177.000 euros la dotació de les subvencions per a projectes d’internacionalització d’empreses audiovisuals. En la convocatòria, la partida inicial era de 110.000 euros, de manera que s’ha incrementat en 67.000 més. L’ICEC ha aprovat l’augment un cop analitzades les sol·licituds presentades (el termini finalitzava el 6 de juny).

L’objecte d’aquesta línia d’ajuts és subvencionar projectes d’internacionalització d’empreses productores o distribuïdores independents que contribueixin a la comercialització de la producció audiovisual; és a dir, a l’assistència a fires, mercats i activitats d’indústria.

Són subvencionables les despeses de viatges de prospecció de mercats; de viatges per assistir a fires internacionals; de les acreditacions a fires; les despeses derivades de la contractació de projeccions; les de producció de material promocional comercial, i les de contractació de publicitat.

La subvenció cobreix com a màxim el 60% del cost total del projecte, amb un topall de 5.000 euros per a empreses productores i de 8.000 per a distribuïdores.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram