Foto: Gala Espín / Crónica Global

La periodista Cristina Farrés Falgueras ha estat l’escollida per dirigir la comunicació del Govern de la Generalitat, segons ha avançat Crónica Global, mitjà on ha estat la directora des del gener de 2020. Així doncs, Farrés serà la responsable de la comunicació governamental i de coordinar els dircoms dels 16 departaments en què s’estructura l’Executiu presidit per Salvador Illa.

Carles A. Foguet va ser nomenat director general de comunicació del Govern de Pere Aragonès el juny de 2021.

“Afronto la nova responsabilitat amb la intenció de donar un servei públic de comunicació transparent, plural i modern; inicio una nova etapa en què intentaré relatar l’obra del Govern amb el màxim rigor i responsabilitat, donant resposta i sent una aliada de l’extens i variat ecosistema de comunicació català”, ha assenyalat Farrés en el seu comiat del digital associat a El Español.

Cristina Farrés es va incorporar a Crónica Global el juny de 2015 com a coordinadora d’economia, i dos anys més tard va promocionar a subdirectora de la mateixa àrea. El 2020, la periodista de Sabadell va assumir la direcció de la capçalera.

Farrés va iniciar la seva trajectòria en mitjans locals del Vallès Occidental i va ser corresponsal del diari Avui a la comarca (2007-2010). El 2010 es va incorporar a Economía Digital, pas previ a fitxar per Crónica Global en la refundació del mitjà. A més, la periodista ha col·laborat en espais de RAC1, TV3 i TVE.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram