El 2020, un any informativament marcat per la pandèmia de la Covid-19, la gran majoria dels diaris digitals en català va millorar les seves audiències respecte de 2019. En base a la mitjana mensual de les capçaleres catalanes amb més de 50.000 usuaris únics segons dades d’OJDinteractiva, el creixement global va ser del 29,4%.

Cal destacar que, en línies generals, els mitjans digitals de proximitat van registrar millors resultats que els generalistes. En conjunt, els primers van augmentar el nombre d’usuaris únics un 56,1%, mentre que els segons ho van fer un 20,1%.

Pel que fa a la classificació, en els sis primers llocs no hi ha cap variació d’un any a l’altre, i CatalunyaDiari es va mantenir com el diari digital en català amb més audiència el 2020.

Després dels sis primers classificats, Tarragona Digital i betevé superen El Punt Avui i La República, mentre que Regió7 i ValènciaDiari avancen una posició a costa d’elPeriódico.cat i Racó Català.

En el Top 20 també pugen Segre, Tot Barcelona, Diari Més Digital (en el seu cas dos llocs), El9nou.cat i Lleida Diari en detriment d’Xcatalunya.cat i e-notícies, que cauen cinc posicions cadascun.

*Rànquing elaborat amb dades d’OJDinteractiva dels diaris digitals en català amb més de 50.000 usuaris únics de mitjana mensual.