La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, l’empresa que gestiona À Punt Mèdia, ha obert una convocatòria dirigida a creadors del sector audiovisual perquè presentin projectes de desenvolupament de sèries i minisèries. El termini per presentar propostes finalitza el 10 de juny.

Com a requisits, els projectes han de tenir entre dos i vuit capítols, cadascun amb una durada mínima de 25 minuts i màxima de 90, i han de ser creats i desenvolupats amb l’objectiu de facilitar la coproducció entre diferents operadors, plataformes i productores d’àmbit estatal i/o internacional. A més, no han d’existir contractes previs que suposin una limitació en l’adquisició exclusiva dels drets per part d’À Punt.

El mitjà valorarà les propostes i publicarà una adjudicació provisional amb la selecció d’un màxim de cinc projectes. Cadascun rebrà 12.000 euros per al desenvolupament de la sèrie o minisèrie.

La contractació estarà condicionada a l’acord definitiu entre els creadors i À Punt sobre les condicions dels projecte, inclosos els terminis d’escriptura i el lliurament.

L’SAMC adquirirà en exclusiva els drets del projecte per un període de 18 mesos de la validació del desenvolupament, i es reservarà l’opció de negociacions de coproducció i/o altres tipus de col·laboracions amb altres cadenes i/o operadors.