El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha posat en marxa la convocatòria de la 12a edició dels Premis de Comunicació Corporativa Pilar Casanova, els quals tenen l’objectiu de reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, a més de fomentar els esforços del sector públic i privat per donar accés a una informació veraç i útil. El termini per presentar candidatures finalitza el 31 d’octubre.

Després de dos anys sense convocar-se per la pandèmia, la principal novetat és la nomenclatura, ja que anteriorment es denominaven Premis Gabinets de Comunicació.

Enguany es mantenen tres categories, totes de caràcter honorífic: Premi a la millor acció de comunicació; Premi a la innovació en comunicació, i Premi a la trajectòria.

En el cas de les dues primeres, s’hi poden presentar les campanyes i actuacions desenvolupades pels col·legiats durant el 2021-2022.

Quant al Premi a la trajectòria, no cal presentar-s’hi, ja que serà elegit pel propi jurat, que consensuarà el reconeixement a un/a professional que hagi dedicat la seva carrera  a la comunicació corporativa.

El veredicte dels 12ens Premis de Comunicació Corporativa Pilar Casanova es farà públic a principis de desembre.