Ràdio Associació de Catalunya ha obert la convocatòria de la 22a edició dels seus guardons. Les bases especifiquen que poden optar als Premis Ràdio Associació podcasts, a més de programes radiofònics, una novetat d’enguany.

Les categories a les quals es poden presentar candidatures són les de programa de ràdio, programa de ràdio local, innovació, i inclusió. Hi poden concórrer els programes i podcast de ràdio en català difosos arreu dels territoris de parla catalana entre el 17 d’abril de 2021 i el 18 de març de 2022, dia en què finalitza el termini per presentar candidatures.

Per altra banda, queden a criteri del jurat les propostes per al reconeixement al millor professional, el premi a l’excel·lència i el Guardó 1924 adreçat a treballs audiovisuals.

L’acte de lliurament dels 22ens Premis Ràdio Associació està previst per al 19 de maig. El format estarà determinat per situació de la pandèmia de la covid.

Com en les anteriors edicions, el jurat estarà format per Carles Solà (president), Imma Tubella, Assumpció Maresma, Joan Manuel Tresserras i Jordi Margarit.