L’Associació de Periodistes de les Illes Balears ha convocat la 6a edició del Premi de Periodisme APIB, que distingeix la informació elaborada per periodistes professionals i difosa en els diferents mitjans de comunicació de l’arxipèlag.

De temàtica lliure, al concurs s’hi poden presentar peces del gènere informatiu (notícies, reportatges, documentals o entrevistes) publicades o difoses durant el 2020.

L’APIB assenyala que tindran preferència aquells treballs que hagin tingut una repercussió pública i social, i que siguin un exemple de periodisme de denúncia, d’investigació, responsable i compromès.

Els premis tenen una dotació total de 3.500 euros, la mateixa que en l’anterior edició. El primer premi (categoria absoluta) de 1.500 euros; tres accèssits de 500 euros per a premsa escrita, ràdio i televisió, i una categoria especial de 500 euros per a treballs d’associats a l’APIB.

La data límit de presentació dels treballs és el 5 de juny de 2021. L’APIB farà públic els guanyadors en una gala prevista a l’estiu.