L’APPEC Editors de Revistes i Digitals ha obert la convocatòria de la 21a edició dels Premis de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, que presenta algunes novetats respecte als guardons atorgats pel jurat.

D’entrada, s’incorpora la categoria de millor publicació de premsa diària, que se suma a les de revistes, digitals i premsa no diària.

A més, es creen els premis al millor reportatge i el millor disseny editorial en les modalitats de revista, premsa i digital.

Com en les anteriors edicions, també s’atorgaran els premis per votació popular a la millor portada en les categories de revista i premsa.

Poden optar als 21ens Premis de la Nit els mitjans que pertanyin a l’APPEC Editors de Revistes i Digitals, l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal i l’Associació Catalana d’Editors de Diaris. El termini per presentar candidatures finalitza el 10 de setembre.

La Nit de les Revistes i la Premsa en Català es preveu que se celebri a l’octubre, pendent de determinar el dia i el format en funció de la pandèmia.

Durant l’acte també es lliuraran els premis de la junta de l’APPEC en les modalitats de comunicació, cultura i societat, així com els reconeixements a les capçaleres que compleixen 25 i 50 anys de trajectòria.