La Demarcació de Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha posat en marxa la vuitena edició dels seus guardons, que presenten novetats.

D’entrada, s’han creat tres categories:

  • Ebre audiovisual: premi al millor treball en format audiovisual (emès a la televisió, plataformes o altres suports).
  • Ebre radiodifusió: premi al millor treball radiofònic (emès en cadenes digitals o de freqüència modulada, o en altres suports com el pòdcast).
  • Ebre premsa i digital: premi al millor treball de premsa escrita i/o fotoperiodisme (publicat en premsa tradicional i mitjans digitals).

Anteriorment, el Premi Terres de l’Ebre de Periodisme concedia un primer guardó, un segon i un tercer sense distincions entre mitjans.

A més, en aquesta edició s’incrementa la dotació total dels guardons. En concret, el millor treball de cadascuna de les noves categories rebrà 1.500 euros cadascun en cas que el guanyador sigui col·legiat, i 750 euros en cas que no estigui afiliat al Col·legi.

La temàtica dels treballs ha d’estar relacionada amb les Terres de l’Ebre, i han d’haver estat publicats, difosos o emesos entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021. El termini per presentar candidatures finalitza el 3 de juliol.