La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha obert una convocatòria de concurs conjunt de promoció interna i públic per a la provisió actual de set vacants redactor i quatre d’ENG; la provisió de les vacants que s’hagin de cobrir en els dos propers anys, i per disposar de llistes de personal per a les contractacions temporals que hi pugui haver fins la convocatòria d’un nou concurs públic.

Els llocs de treball a cobrir serien per a diversos departaments de la CCMA: informatius, esports i programes de televisió, ràdio i digital; ENG, comunicació, Catalunya Música, i publicitat. La retribució anual seria de 48.479,597 euros. El termini per presentar candidatures finalitza el 31 de gener.

Entre altres requisits, les persones aspirants han de tenir una titulació de Grau en Periodisme, Publicitat o Comunicació Audiovisual amb un mínim de sis mesos d’experiència dels últims cinc anys en l’equip de redacció d’un mitjà de comunicació, empresa audiovisual o departament de comunicació; o bé tenir una titulació d’altres graus universitaris amb dos anys d’experiència dels últims cinc en la redacció d’un mitjà, empresa audiovisual o departament de comunicació.