La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha obert el procés de licitació per a la contractació del servei integral de producció per a la corresponsalia de TV3 i Catalunya Ràdio a Alemanya, a Berlín. El pressupost de licitació és de 420.000 euros (sense IVA) per un contracte de dos anys (prorrogable dues anualitats). El termini per presentar ofertes finalitza el 29 de juliol.

Les característiques principals del servei, són: rodatge i edició amb transport, comunicació pròpia amb telefonia mòbil amb internet i equipament tècnic per a la gravació, muntatge, arxiu i enviament de notícies i imatges i àudios, així com qualsevol sistema de directes per internet; despatx preparat per al normal desenvolupament del treball periodístic del corresponsal; disponibilitat d’equip portàtil per a visionat, edició i serveis de videoconferència per internet; connectivitat a través d’internet amb capacitat d’enviament i recepció d’imatges, àudios i senyals en directe; broadcast de directes personalitzats i playouts des de l’oficina de la corresponsalia i serveis de transmissions a través de dispositius de motxilles 4G o 5G; i gestions necessàries per a la producció de notícies, imatges i àudios, traducció, contactes i gestions de la delegació.

El contracte contempla 225 serveis anuals de gravació, edició i producció de fins a 10 hores cadascun, amb 30 hores extres mensuals. L’empresa adjudicatària ha de garantir el servei integral de gravació-edició o producció operatiu diàriament 24 hores, durant tot l’any, inclosos festius i caps de setmana.