La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha posat en marxa un procés de licitació per a la contractació del servei integral de producció per a la delegació de TV3 i Catalunya Ràdio a les Illes Balears.

El pressupost de licitació és de 117.400 euros (sense IVA) per un contracte d’un any (prorrogable una anualitat). El termini per presentar ofertes finalitza el 7 de novembre.

La gravació i edició d’una persona amb vehicle, comunicació pròpia amb telefonia mòbil amb internet i equipament tècnic per a la gravació, muntatge, arxiu i enviament de notícies, imatges i àudios, així com qualsevol sistema de directes per internet; espai exclusiu amb despatxos i accés a places de pàrquing; despatxos preparats per al normal desenvolupament del treball periodístic dels corresponsals de televisió i ràdio; disponibilitat d’equip portàtil per a visionat, edició pròpia i serveis de videoconferència; connectivitat a través d’internet amb capacitat d’enviament i recepció d’imatges, àudios i senyals en directe, i capacitat de serveis amb motxilles 4G i 5G, entre d’altres.

El contracte contempla 140 serveis anuals de gravació i edició de fins a 10 hores cadascun, amb un paquet de 30 hores extres mensuals no acumulatives. L’empresa adjudicatària ha de garantir el servei integral de gravació, edició o producció operatiu diàriament 24 hores, durant tot l’any, inclosos festius i caps de setmana, amb capacitat de treball principalment a l’illa de Mallorca. A més, haurà d’estar preparada per viatjar en qualsevol moment en el territori de l’àmbit de la delegació.