El patronat de la Fundació .cat ha posat en marxa un procés públic i de lliure concurrència per dotar-se d’una nova direcció general. El procediment compta amb la col·laboració de l’actual director general, Francesc Giralt (qui ocupa el càrrec des de 2018) i el suport d’un servei professional extern. El termini per presentar candidatures finalitza el 8 de desembre.

La Fundació .cat assenyala que la nova direcció haurà d’identificar noves oportunitats, teixir aliances per desenvolupar nous projectes, i seguir impulsant els programes que s’estan realitzant actualment. És a dir, “ha de poder ampliar l’impacte en l’àmbit sociocultural de parla catalana”.

Com a requisits, les persones candidates han de tenir una titulació universitària de Grau o equivalent, coneixement de la societat gerencial, experiència en posicions similars i en responsabilitats directives o gerencials, entre d’altres. La incorporació es preveu durant el gener.

La Fundació .cat, que va iniciar la seva activitat fa 16 anys, treballa amb un triple propòsit: fomentar i promoure la llengua i la cultura catalanes a internet; impulsar projectes de capacitació, acompanyament i desenvolupament de l’economia digital, i facilitar solucions i serveis digitals de valor.