La Federació de Productors Audiovisuals – PROA ha posat en marxa la setena edició del Programa de Creixement Empresarial, el qual té com a objectiu principal contribuir a la internacionalització de les productores novelles del país. El termini per presentar candidatures finalitza el 7 de novembre.

El programa consisteix en l’apadrinament d’una productora creada en els darrers quatre anys sense experiència en el mercat internacional. Durant un any rebrà l’assessorament d’un tutor experimentat perquè millori el seu projecte i ajusti l’estratègia internacional a les seves característiques.

Els projectes poden ser d’animació, documental, ficció o entreteniment televisiu, i es poden trobar en qualsevol fase de producció (en desenvolupament o finalitzats). El requisit és que tinguin una clara vocació internacional.

PROA ofereix un suport econòmic de 3.000 euros per desenvolupar el programa d’internacionalització, a més d’una quota gratuïta d’un any per formar part d’una de les associacions que constitueixen la Federació.