Guionistes Associats de Catalunya i el Mercat Audiovisual de Catalunya han prorrogat fins al 25 d’octubre el termini per presentar propostes a la vuitena edició del Concurs de guió de projectes transmèdia. Inicialment finalitzava el 30 de setembre i ja es va posposar fins al 16 d’octubre.

Els guardons distingeixen la idea, el contingut i el desenvolupament creatiu d’aquells projectes que proposin una narració a través d’un mínim de dues pantalles, plataformes o formats diferents per al seu desplegament i execució.

El concurs s’adreça a guionistes, realitzadors, productors, distribuïdors, creadors i narradors d’històries del món audiovisual. Els projectes poden ser de ficció, documentals o híbrids, han de ser originals i inèdits, i s’han de presentar en alguna de les llengües oficials de l’Estat.

Entre els finalistes s’escollirà un primer premi al millor guió de projecte transmèdia, dotat amb 2.000 euros. A més, la plataforma MiLAB de la Facultat de Comunicació Blanquerna desenvoluparà el dossier de producció de l’altre projecte finalista que inclourà l’elaboració d’un pla de treball, el pressupost i l’estratègia de finançament.