Un cas positiu per coronavirus a la secció de maquillatge, perruqueria i vestuari d’IB3 va obligar a substituir els seus presentadors habituals, especialment d’informatius, durant la setmana passada. Segons explica el Diario de Mallorca, després de realitzar les proves PCR, tots els periodistes van donar negatiu, però es va prendre la mesura per precaució.

Així, les periodistes Montse Vallribera i Marta Bergas van assumir la presentació dels informatius del migdia i del vespre, respectivament. Aquest dilluns, IB3 ha tornat a la normalitat i els presentadors habituals de la televisió balear han tornat davant de les càmeres.

Que cap dels periodistes hagi donat positiu indica, segons IB3, que els protocols de protecció adoptats per la Covid-19 han funcionat. Des que es va originar la pandèmia, segons IB3 ha dotat de totes les mesures de prevenció per evitar el contagi als seus empleats. Així i tot, els treballadors de les empreses subcontractades per IB3 s’han queixat de la falta de mesures de protecció com mascaretes.