Ciutat Revista de Palma s’editarà en paper i amb una periodicitat bimensual. La capçalera va néixer el juliol de 2020 i fins ara es publicava en format digital amb una periodicitat gairebé mensual. L’editora Palma XXI argumenta la decisió perquè “la rebuda ha estat molt bona”, i ara es vol és “oferir una revista amb encara més qualitat i continguts”.

Així, l’editora ha posat en marxa una campanya de subscripció anual de 30 euros per als associats de l’associació Palma XXI i de 40 euros per a la resta. També s’ofereix una promoció especial per a nous socis de 80 euros que inclou la quota anual a l’entitat i la subscripció a la revista.

“Esperam que la ciutadania, des de les entitats cíviques i veïnals, l’acadèmia, l’administració pública o el sector privat ​segueixin considerant Ciutat com una plataforma d’expressió i difusió de les seves idees i propostes de model de ciutat”, ha dit Maria Lluïsa Dubon, presidenta de Palma XXI.

Al llarg dels primers 12 números, la capçalera ha abordat diverses qüestions vinculades a la ciutat com la mobilitat, l’urbanisme, la literatura o les lluites ciutadanes, amb una trentena d’articulistes.