La sèrie Pep d’IB3 Televisió ha rebut el Premi Pello Sarasola al millor programa autonòmic que atorga la FORTA (Federació d’Organismes o Entitats de Ràdio i Televisió Autonòmic) corresponent a l’edició de 2020.

Pep és una sèrie d’IB3 TV produïda per Singular, dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd, i protagonitzada per Toni Gomila, Llum Barrera i Miquel Gelabert. És la segona vegada que la cadena pública balear rep aquest guardó: el 2018 va ser distingida per la sèrie Treufoc.

A causa de la pandèmia, l’edició de 2020 del Premi Pello Sarasola (la sisena) no es va celebrar, i es va lliurar aquest dimecres en un acte a Saragossa. El director d’IB3 TV, Joan Carles Martorell, va destacar la visibilitat de Pep després que la comprés TV3 i que estigués disponible a Filmin i en obert a través del canal de YouTube d’IB3.

Entre les candidatures presentades per les diferents cadenes de la FORTA a l’edició de 2020 hi havia el programa satíric Polònia de TV3 i el concurs Celebrity School d’À Punt.

Pel que fa al Premi Pello Sarasola de 2021, s’ha guardonat el programa Una hora menos de la Ràdio Televisió Canària. En aquesta setena edició eren candidates La Marató de TV3 i el docureality Tresors amb història d’À Punt.