El periodista Jesús Turel García va morir dilluns als 60 anys a causa d’un ictus. Nascut a Madrid, feia més de 30 anys que vivia a Eivissa, on havia treballat en diferents mitjans. L’estiu de 2020 es va incorporar a la redacció del Periódico de Ibiza y Formentera, i mesos més tarda va ser nomenat redactor en cap i responsable de l’edició dels caps de setmana.

Turel va aterrar a Eivissa a finals dels 80 per incorporar-se com a redactor en cap de La Prensa de Ibiza, on va ser cap de redacció. Després de l’adquisició de la capçalera per part de Prensa Ibérica, es va incorporar a l’equip directiu del Diario de Ibiza, on també va ser redactor en cap.

Jesús Turel va ser coordinador de Frame Media, la primera productora d’informatius d’IB3 a les Pitiüses, i va ser editor dels informatius de la televisió pública.

Va crear la seva pròpia agència de comunicació, Ibimedia, on va editar llibres i revistes, i va ser responsable de comunicació del PSOE a Eivissa. També va exercir la docència a l’Escola Universitària de Turisme del Consell d’Eivissa i a la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears.