‘Quatre claus d’èxit per al futur digital dels negocis’ serà la ponència de Genís Roca.

L’Arxiu del Regne de Mallorca a Palma acollirà el dilluns 8 de novembre a la tarda la segona Jornada de formació i innovació per a mitjans de proximitat, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística juntament amb l’AMIC Illes Balears.

Amb el nom d’Aprenentatges, noves eines tecnològiques i noves oportunitats per a modernitzar els mitjans de proximitat impresos i digitals en català, la jornada consta de dues ponències.

Pepe Cerezo, consultor expert en estratègia i transformació digital d’empreses de comunicació, oferirà Els models de filiació: una alternativa per a la premsa local. En la sessió s’analitzarà si els clubs de socis o models de filiació poden ser una alternativa als murs de pagament habitual i un suport per a una organització periodística de proximitat.

Per la seva part, Genís Roca, especialista en processos de transformació empresarial, desenvolupament de negoci i cultura digital i president de la Fundació.cat, clourà amb la ponència Quatre claus d’èxit per al futur digital dels negocis.

Un dels principals objectius de l’activitat és formar el personal de les redaccions dels mitjans de proximitat en català amb les noves habilitats digitals necessàries per mantenir el vincle amb el lector i que alhora potenciï els continguts exclusiu i de qualitat.