La por al coronavirus han provocat la suspensió del mercat televisiu MipTV i el festival paral·lel Canneseries, que s’havien de celebrar a Canes del 30 de març al 2 d’abril.

La tercera edició del Canneseries ha estat reprogramada del 9 al 14 d’octubre, coincidint amb la fira mundial MipCom. En canvi, el MipTV d’enguany ha estat cancel·lat del tot i la propera edició se celebrarà del 12 al 15 d’abril de 2021. En aquelles dates també tindrà lloc el quart Canneseries.

Per la seva part, el MipDoc i el MipFormats, programats els dies 28 i 29 d’aquest mes, també han estat suspesos i ja no se celebraran fins al 10 i l’11 d’abril de 2021.

“En el context actual, molts dels nostres clients han expressat la seva preocupació per viatjar en aquest moment. Reprogramar el MipTV els propers mesos no és factible, així que la mesura més adequada és cancel·lar el MipTV de 2020”, argumenta en un comunicat l’organització, Reed Midem. “El benestar dels nostres clients, socis i personal és la nostra prioritat”, subratlla.