L’editora de The Wall Street Journal ha anunciat que Emma Tucker serà la propera directora del diari econòmic, així com de l’agència Dow Jones Newswires. L’actual directora de The Sunday Times assumirà el càrrec l’1 de febrer, convertint-se en la primera dona que dirigeix el mitjà en els seus gairebé 134 d’història.

Emma Tucker rellevarà Matt Murray, qui ha dirigit The Wall Street Journal i Dow Jones Newswires des de 2018, i que treballarà amb la periodista durant un període de transició d’un mes. Posteriorment, Murray continuarà com a alt càrrec del grup News Corp (al qual pertany l’editora dels dos mitjans, Dow Jones), on s’encarregarà de nous projectes reportant al conseller delegat, Robert Thompson.

Emma Tucker va iniciar la seva carrera com a periodista a The Financial Times, i el 2007 va fitxar per The Times, propietat de News Corp, on sis anys després va ser nomenada directora adjunta. El gener de 2020, Tucker va assumir la direcció del dominical The Sunday Times, del mateix grup.