Getty Images afegirà a la seva oferta multimèdia l’arxiu musical Spin City, de Sony/ATV Music Publishing, integrat per música R&B, soul, jazz, hip hop, urbana, clàssica i d’orquestra. Després de l’acord subscrit entre totes dues companyies, Getty Images distribuirà mitjançant llicència el contingut musical d’Spin City, un arxiu creat per a Sony/ATV per alguns dels productors més destacats de Nova York.

A partir d’ara, doncs, l’arxiu Spin City serà accessible per a clients d’arreu del món a través de Getty Images, i podrà gestionar-se comercialment en produccions cinematogràfiques, de ràdio, de televisió, publicitat, internet i altres projectes comunicatius.

Des de Getty Images, el seu director general, Jonathan Klein, manté que amb aquest acord la seva plataforma continua enfortint la seva posició “com a proveïdora líder de continguts de mitjans digitals” i permet donar resposta a “la creixent demanda” per part dels seus clients de “continguts musicals d’alta qualitat”.

Per la seva part, el director general de Sony/ATV, Martin Bandier, confia que la nova col·laboració amb Getty permeti a la seva companyia arribar a nous públics.

L’oferta musical de Getty Images inclou una col·lecció de més de 100.000 temes musicals originals. La nova col·lecció de Sony/ATV se suma als catàlegs Pump Audio i Premium Playlist.