Trinity Mirror, l’empresa editora del diari britànic Daily Mirror, té previst llançar un servei d’aplicacions de pagament per a tauletes electròniques com l’iPad, i prepara també un servei de pagament per algunes notícies específiques dels seus diaris regionals.

L’objectiu no és cobrar per tots els continguts. Sly Bailey, directora executiva de Trinity Mirror, sosté que els lectors no estan interessats en un model completament de pagament. L’empresa estudia estrenar nous productes de pagaments que serveixin de suport als ingressos obtinguts a través de la publicitat.

“Els consumidors estan mostrant disposició zero a pagar per les notícies genèriques al web”, considera Bailey. Així, Trinity Mirror no té pensat introduir murs de pagament a l’edició digital del Daily, que no seguiria la línia marcada pels diaris comandats pel magnat Ruper Murdoch, The Times i The Sun.

D’altra banda, Trinity també oferirà als anunciants serveis que tradicionalment ofereixen companyies de màrqueting com ara disseny web, posicionament en els motors de recerca i relacions públiques via online.