La revista Playboy ha aconseguit superar els filtres imposats per Apple i inclourà noies nues a la seva aplicació per a iPad. Ho va anunciar la setmana passada a través de Twitter el fundador de la revista eròtica, Hugh Hefner. “Grans notícies! Números antics i nous de Playboy estaran disponibles a l’iPad el març. Playboy apareixerà a l’iPad sense censura”, deia el missatge de 140 caràcters.

L’aplicació de Playboy per a iPad estava disponible des del passat mes d’agost, però no serà fins el mes de març que podrà publicar continguts sense censura, des dels números actuals fins a edicions antigues. La notícia suposa un relaxament de les restriccions d’Apple que fins ara prohibien explícitament els nus.

Fins ara, el conseller delegat d’Apple, Steve Jobs, havia reiterat en diverses ocasions el seu compromís per evitar la venda de contingut pornogràfic a través dels seus aparells electrònics. De moment, el gegant californià no ha fet cap comentari sobre el seu canvi en la política de continguts per a adults.

La portaveu de Playboy, Theresa Hennessey, va matisar les paraules del fundador de la revista i va afirmar que a partir de març es llançarà una nova pàgina web que s’adaptarà a l’iPad. “Playboy llançarà un servei de subscripció basat en el web amb Bondi Digital Publishing que donarà als usuaris accés a tots els números de la revista del passat i el present”.