L’Ajuntament de Badalona va pagar, per una tanca publicitària, gairebé 7.000 euros a l’empresa del marit de la regidora Teresa González, segons va avançar El Mundo. La beneficiada va ser Enter Global Events, administrada per Iván Jesús Rodríguez, parella de la regidora socialista i també administrador del Diari de Badalona.

La publicitat formava part de la campanya nadalenca del consistori i es va posar a la pista de gel que muntava l’empresa de Rodríguez. Al darrer ple abans de l’agost es va aprovar el pagament d’aquesta factura. González hi va votar a favor, tot i que segons la normativa sembla que hauria d’haver abandonat la sala, ja que l’assumpte l’afectava per parentiu.

El PP ha demanat a l’alcalde Àlex Pastor que doni explicacions si no vol convertir-se en “còmplice necessari d’aquest escàndol”. Guanyem Badalona ha anunciat que estudien prendre accions legals si hi ha hagut frau. ERC ha posat en qüestió la justificació d’aquesta publicitat i Badalona en Comú Podem diu que la regidora González s’hauria d’haver absentat en la votació al Ple. Des del PSC, en canvi, diuen que es va seguir el procediment legal habitual i que la inversió publicitària estava justificada.

 

Font: Línia Nord