Coincidint amb el nou curs, Diario de Mallorca ha estrenat una nova edició digital amb un disseny responsiu que s’adapti a cada dispositiu, pensat per oferir una millor experiència d’usuari, i posant “especial èmfasi” en la navegació mòbil.

El nou disseny presenta una estructura modular que busca equilibrar la informació i la resta d’elements que configuren les diferents pàgines, per tal de permetre una millor lectura i oferir més espai per a les fotografies i els vídeos, que guanyen protagonisme.

La nova edició en línia de Diario de Mallorca incorpora un espai propi i diferencial per als subscriptors digitals, on poden navegar sense publicitat i accedir a continguts exclusius com reportatges, entrevistes, anàlisis en profunditat o suplements temàtics.

Diario de Mallorca explica que, amb aquesta nova edició digital, inicia un procés de millora contínua de l’experiència d’usuari, amb la incorporació de nous serveis i funcionalitats, amb el qual oferir els continguts més rellevats per a cada usuari.