Les associacions Dircom Catalunya i Barcelona Tech City han signat un acord de col·laboració per acostar i potenciar la comunicació corporativa a les empreses tecnològiques i digitals.

Amb aquest conveni, ambdues organitzacions impulsaran accions que promoguin la comunicació corporativa en les empreses de l’ecosistema tecnològic, entenent-la com una eina de direcció i gestió, així com un element clau per arribar als seus objectius.

L’acord preveu que Dircom Catalunya i Barcelona Tech City col·laborin en projectes estratègics i en l’organització d’activitats.

La presidenta de Dircom Catalunya, Maria Lluïsa Martínez Gistau, destaca que aquest acord palesa “l’aposta decidida de l’associació per la innovació i per dotar els socis d’eines avançades i transformadores”, i també posa en valor “el paper estratègic de la comunicació per afrontar els reptes del s. XXI”.

Per la seva part, el CEO de Barcelona Tech City, Miquel Martí, assenyala que l’aliança “pretén posar de relleu que la comunicació és un element estratègic tant per a grans corporacions com per a start-ups tecnològiques i digitals”, i no només per crear coneixement de marca o incrementar les vendes, sinó també per “generar més impacte en la societat i atraure el millor talent”.

“Amb aquest acord volem crear espais de trobada on intercanviar coneixement –tant el tecnològic com l’estratègic– i millors pràctiques entre start-ups i els directors de comunicació de corporacions que formen part de Dircom”, afegeix Martí.