Les emissores locals continuen cultivant la coproducció de continguts per a audiències comunes. Aquest dilluns s’estrenen tres nous magazins informatius diaris per a la Catalunya Central, les Terres de l’Ebre, i la confluència de les comarques del Vallès Oriental, el Moianès, Osona i el Ripollès. Els tres espais compten amb la participació de la Xarxa de Comunicació Local.

La Central (de 8 a 11h) és el primer magazín diari de la Catalunya Central i està impulsat per Ràdio SallentSolsona FM, Ràdio Sant FruitósRàdio 010 i Castellet Ràdio. El programa el dirigeix i presenta la manresana Aurora Rodríquez, que compta amb un equip format per una dotzena de joves periodistes de les diferents ràdios. Més endavant està previst que al projecte s’incorporin Ràdio Moià i altres emissores de les comarques del Bages, el Moianès, el Solsonès i el Berguedà.

El magazín Territori 17 (de 9 a 12 h) explorarà els punts de connexió entre del Vallès Oriental, el Moianès, Osona i el Ripollès, comarquesunides per dues infraestructures, la C-17 i la línia R3 de Rodalies. El programa el condueix Jordi Molet des d’El 9 FM, en col·laboració amb Isaac Muntadas, de La Veu de Sant Joan; Jordi Gibert, d’Ona Codinenca, i David Albadell i Núria Lázaro de Ràdio Cardedeu, les quatre emissores impulsores.

Finalment, el magazín Al Dia. Terres de l’Ebre (de 13 a 16 h) abordarà l’actualitat del Baix Ebre i el Montsià de la mà de Ràdio DeltaRàdio TortosaLa Cala RàdioLa Plana Ràdio i Ràdio Joventut. El programa el presenta el periodista i escriptor Josep Pitarch, que des de Ràdio Delta connectarà amb la resta d’emissores.