La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha resolt la segona convocatòria de projectes innovadors per a la programació del canal 33. Les cinc propostes serialitzables escollides, són: L’altra cara (projecte que aborda tot tipus de temàtiques socials) presentada per Youplanet; Panorama (programa sobre música), d’Èxits Produccions & Managementi Clicksound; Senyora Isabel (sobre poesia), de Minifilms; Buga Buga (ficció dramèdia), d’Aguacate & Calabaza Films; i X (comèdia multiplataforma), de Cornelius Films.

La convocatòria es va obrir a l’abril a la recerca de nous talents i formats originals de continguts de cara a complementar i impulsar la programació del 33, el canal dedicat a la descoberta, el coneixement, la innovació, el debat d’idees i la projecció de la cultura.

Com en la primera convocatòria, la iniciativa buscava propostes innovadores com a finestra per als creadors joves, projectes singulars que no encaixarien en l’àmbit televisiu generalista convencional, i s’adreçava principalment a professionals independents, nous creadors, titulats en comunicació audiovisual i productores.

La convocatòria va rebre 150 projectes, dels quals els responsables de continguts de Televisió de Catalunya en van seleccionar 20, que van participar en les sessions de pitching celebrades els dies 21 i 22 d’octubre. Dels 20 projectes s’han escollit els cinc esmentats per ser produïts durant el 2020.