La Comissió d’Arbitratge, Queixes i Deontologia del Periodisme de la Federació d’Associacions de Periodistes d’Espanya ha conclòs que el programa Espejo público d’Antena 3 i els diaris El Mundo i El Confidencial van vulnerar el Codi Deontològic, en la cobertura de l’assassinat de dos infants de tres anys i cinc mesos respectivament. Els fets van ocórrer el març de 2019 i els pares dels menors es troben detinguts acusats d’infanticidi en espera de judici.

La resolució considera que Espejo público i El Confidencial van incomplir diferents principis del Coi referents al respecte a la veritat, la presumpció d’innocència i el respecte a la dignitat i intimitat. Per la seva part, l’edició impresa d’El Mundo hauria vulnerat un article referent al respecte a la intimitat en imatges, mentre que la digital va saltar-se els mateixos articles que Espejo público, ja que va utilitzar el programa com a font.

La denúncia la va presentar Salvador Dolz en representació de Noemí Mensua i María Gombau, respectivament mare i àvia dels menors, per considerar que els tres mitjans havien “elaborat un relat condemnatori i ple d’errors o invencions, cridanerament coincident amb la imatge que vol oferir la defensa de Gabriel”, el pare dels menors.