El programa d’entreteniment Favorits és la primera coproducció conjunta d’À Punt Mèdia, IB3 i Televisió de Catalunya. L’espai es presenta com un programa al voltant sobre continguts digitals i iniciatives innovadores en què es fa prevaldre “l’internet de les persones enfront de l’internet de les coses”.

Favorits es va estrenar el passat dissabte a IB3, diumenge a À Punt, aquest dimecres ho fa al canal 33. En el programa participen la productora catalana Createl (creadora del format i impulsora del projecte), la balear Singular Audiovisual i la valenciana Aico Producciones.

En cada capítol es fa una selecció dels continguts sorgits d’internet per descobrir “gent extraordinària, personatges curiosos que s’amaguen darrere les xarxes socials, les campanyes més creatives, els fenòmens de massa i les iniciatives solidàries sorgides de les xarxes”.

Cada capítol té una durada d’uns 25 minuts, dividits en històries d’un parell de minuts, peces curtes de xarxes socials i tres reportatges de producció pròpia sobre la innovació local (un per territori).

Favorits no té presentador, però sí un narrador que se situa en el punt de vista de l’espectador. Aquesta narració és diferent per a cada cadena: Maria Bauçà a IB3, Mercè Tienda a À Punt, i Pep Plaza al 33.