Ràdio 4 ha fitxat Gemma Nierga per a la propera temporada. La periodista tindrà una secció al programa El matí a Ràdio 4, de dilluns a dijous, a les 8.30 h, on conversarà en directe des d’un cafè del Poblenou de Barcelona amb polítics, empresaris i científics. La secció Un cafè d’idees amb Gemma Nierga s’estrenarà l’11 de setembre.

A banda de la incorporació de Nierga, la propera temporada Ràdio 4 estrenarà el programa En directe, amb Olga Rodríguez, Gemma Esteve i Lorena Amo, sobre problemes quotidians i participació. A més, ampliarà el Vida verda de Pilar Sampietro amb un especial setmanal dedicat a l’emergència climàtica; Laura González dirigirà un especial Zona random de dilluns a dijous; i hi haurà un espai realitzat per alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Juntament amb El matí a Ràdio 4, dirigit per Ramon Castelló, continuen Metròpoli, de Xavi Collado; De boca a orella, amb Silvia Tarragona; Real politik, d’Olga Ruiz, i Són 4 dies, conduït els caps de setmana per Goyo Prados.